آهنگ بی کلام

صبر کنید
سپتامبر 17, 2019 انواع سبک های آهنگ بی کلام

انواع سبک های آهنگ بی کلام

سبک، گونه یا ژانر موسیقی نامی است که برای توصیف صفات قطعه‌هایی از موسیقی که متعلق به رسوم مشترک هستند یا دسته‌ای از قراردادها است، به کار می‌رود. شما میتوانید انواع سبک های موسیقی بی کلام  را در این صفحه بیشتر بشناسید. انواع سبک های آهنگ بی کلام شامل کلاسیک ، لایت ،الکترونیک و… میشوند.

 

انواع سبک های آهنگ بی کلام

در اینجا ما به اختصار به تعدادی از سبک های آهنگ های بی کلام میپردازیم :

آهنگ بی کلام سبک کلاسیک

این سبک ، سبکی از موسیقی غرب و قاره اروپا میباشد که در سده پانصد میلادی رواج پیدا کرد. از نظر کارشناسان این زمینه ، ریشه اصلی این نوع موسیقی از سنت های مذهبی و سکولاریسم است.

موسیقی بی کلام کلاسیک از قرن پنج تا به حال، در دوره های مختلف، ادامه داشته . این دوره ها شامل دوره میانه یا قرون وسطی، دوره دوم رنسانس، دوره سوم باروک، دوره چهارم رومانتیک، دوره ششم مدرن یا قرن بیستم و در آخر دوره هفتم یعنی دوره معاصر میشود.

همچنین اولین سیستم نت نویسی و فرم شناسایی آهنگ ها نیز در موسیقی کلاسیک پایه نهاده شد. به همین دلیل موسیقی کلاسیک مادر همه سبک های موسیقی است.

از معروف ترین هنرمندان و موسیقی‌دانان تاریخ از جمله موتسارت، یوهان سباستین باخ ، بتهوون، فردریک شوپن و … نیز در این سبک موسیقی شناخته شده اند.

 

آهنگ بی کلام اکسترنال

سبک موسیقی اکسترال که در فارسی به آن سازگان نیز میگویند، سبکی مرتبط با سبک  کلاسیک است که در آن آهنگ توسط یک گروه موسیقی همراه با رهبر، نواخته میشود.

سمفونی‌های بزرگ و معروف دنیا، همگی جزوی از سبک موسیقی بی کلام ارکسترال هستند. در بسیاری از موسیقی های ارکسترال امروزی از آلات موسیقی الکترونیک نیز استفاده شده است، اما همچنان عناصر اصلی به کار رفته برای اجرای یک آهنگ ارکسترال شامل سازهای زهی (به ویژه ویولن)، سازهای بادی (و بادی چوبی) و همچنین سازهای کوبه ای می باشد.

 

آهنگ بی کلام سبک لایت

سبک موسیقی بی کلام لایت نوعی از موسیقی های ارکسترال می باشد. ماهیت اصلی این سبک ریتم های آرام و دلنشین است. این سبک موسیقی از قرن 18 و 19 میلادی آغاز شد و تا امروز ادامه داشته است.

به خاطر حال و هوای آرام و ریتم های ملو، به سبک موسیقی لایت، موسیقی آرام هم گفته می شود. این سبک در غرب با عنوان های مختلفی مثل کنسرت و موسیقی خلق و خوی، هم شناخته میشود. در این سبک بیشتر از ساز های گیتار، فلوت و ساکسوفون استفاده میشود.

 

آهنگ بی کلام سبک الکترونیک

موسیقی بی کلام الکترونیک، از موسیقی های مدرن محسوب می شود که توسط سازهای الکترونیکی نواخته و ضبط می شوند. به همین دلیل این دسته بسیار گسترده بوده و زیرمجموعه های زیادی در خود جای داده است.

این سبک از دهه 40 رواج پیدا کرده و اولین بار از ادوات از غیر آکوستیک برای ساخت آهنگ  ها استفاده شده.

آلات موسیقی الکترونیک شامل گیتارهای الکترونیک یا گیتار الکتریک ، انواع و اقسام ارگ ها و کیبوردها ، دایناموفون (تل‌هارمونیوم) اشاره کرد. یانی (Yanni) آهنگساز معروف یونانی، از معروف ترین آهنگسازان سبک موسیقی الکترونیک به حساب می آید.

 

آهنگ بی کلام آمبینت

موسیقی بی کلام آمبینت یکی از سبک‌های زیرمجموعه موسیقی الکترونیک به است. ریشه اصیل این نوع موسیقی به دهه 60 میلادی بر می گردد و عامل اصلی که این سبک را گسترش داد، ابزار موسیقی سینتی سایزر می باشد.

سینتی سایزر نوعی ابزار موسیقی برای ترکیب صداهای مختلف و میکس همزمان آن ها می باشد. سینتی سایزر امروزه حضور خیلی پر رنگی در اغلب ژانرهای موسیقی دارد. از مهمترین ویژگی های سبک موسیقی آمبینت می توان به ریتم های یکنواخت و بعضاً تکراری اشاره کرد.

 

موسیقی متن فیلم، بازی و سریال

موسیقی متن فیلم یا ساندترک ، عنوانی است که به مجموعه آهنگ هایی است که در فیلم سینمایی، سریال، برنامه تلویزیونی و یا بازی های ویدئویی وجود دارد. این موسیقی متن بر اساس سبک و سیاق اثر مورد نظر تولید میشود.

معمولاً موسیقی متن فیلم ها در آلبوم هایی کامل جمع آوری می شوند. در برخی موارد نیز این آهنگ ها در چند دیسک مختلف گردآوری می شوند. اما به مجموعه نهایی تمام این آهنگ ها ساندترک گفته می شود.

از مشاهیر بزرگ در زمینه ساخت موسیقی فیلم ها می توان به هانس زیمر ، انیو موریکونه ، ونجلیس و بسیاری دیگر اشاره کرد.

برای کسب اطلاعات در زمینه ارتباط سازها و آهنگ بی کلام به این مطلب مراجعه کنید.

 

 

🎵 قابل ذکر است که وبسایت ایزی موزیکال با در بر داشتن انواع آهنگ بی کلام ، منبع و مرجع خوبی برای تمرین خوانندگی و همچنین صداسازی و سلفژ است.
کافیست به بخش آهنگهای بی کلام این وبسایت مراجعه کنید و از بین صدها آهنگ بی کلام در سبک های مختلف، آهنگ های مورد علاقه خود را انتخاب و تهیه کنید ، و با آنها هر روز تمرین کنید ، و یا در مهمانی ها و جمع ها، هنر خود را به دیگران نشان دهید.

 

آهنگ بی کلام خوانندگان ایرانی

آهنگ بی کلام خوانندگان خارجی

انواع بیت (Beat) رپ ، ترپ ، هیپ هاپ

 

کانال تلگرام ایزی موزیکال :

Teleg Address Logo 2 انواع سبک های آهنگ بی کلام

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *